Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

BURNAZ ORTAOKULU

Telefon : 0442 594 54 03
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://burnazortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Burnaz Köyü Karaçoban/ERZURUM
VİZYON : Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal bir okul olmaktır.
MİSYON : Yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve "kendisi" olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılında Karaçoban Kaymakamlığı´nın düzenlediği ilçe geneli Futbol Turnuvasında Öğretmenlerimizden oluşan futbol takımı 2. olmuştur.

Öğretmen :7
Öğrenci :81
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :874
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30 15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : İlçeden köye her gün 2 tane servis kalmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenlerimizin hepsi ilçe merkezinde kalmayı tercih ettiği için servis ile ulaşım sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin geneli ise köyümüz küçük olduğu için yürüyerek gelmekte. Erzurum´dan Karaçoban´a ulaşım ise Erzurum Mahallebaşı Semt Garajı´ndan hareket eden transitlerle sağlanmaktadır.Erzurum merkeze her sabah 6.30 da araba kalkmaktadır.Erzurum merkezden ise en geç saat 17:00 da dönüş yapılmaktadır.Öğretmenler tarafından talep olduğunda Erzurum merkeze ek servis çıkmaktadır.
Yerleşim Yeri : .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine: 10 km uzaklıkta İl Merkezine : 173 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :